Βόλεϊ

Κοντά στην τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός

Μια "ανάσα" από την τρίτη θέση της Α1 βόλεϊ γυναικών βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού νίκησε 3-0 σετ τον Πανναξιακό στη Λεωφόρο στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 σετ τον Πανναξιακό στη Λεωφόρο στον πρώτο μεταξύ τους "μικρο" τελικό για τις θέσεις 3-4 της Α1 βόλεϊ γυναικών, έκανε το 1-0 στη σειρά και θέλει μια ακόμα νίκη για να πετύχει το στόχο του, με τις δυο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη στη Νάξο.

Οι «πράσινες έπαιξαν με αρκετές αλλαγές, αφού εκτός αποστολής ήταν η Μόλναρ και η Τσίμα, αλλά το σκηνικό του αγώνα ήταν ίδιο και στα τρία σετ. Ο Πανναξιακός ήταν πολύ καλός στις αρχές των σετ, όμως μετά το δέκατο πόντο, ο Παναθηναϊκός έβρισκε τον τρόπο για να παίρνει τα "ηνία" της αναμέτρησης.

Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη των «πράσινων», Σπύρου Ντόκου, ενώ στις εμφανίσεις των παικτριών υπήρχε πένθος.


Τα σετ: 25-20, 25-21, 25-20

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Γκούζου, Νομικού, Παπαδοπούλου, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου, Κάστανου, Αγγελοπούλου -λ / Καββαδία

Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Μεταξά, Περίν, Κελεσίδου -λ / Γκιαούρη -λ, Νούσια, Αποστολίδου, Φάρκωνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x