Επικαιρότητα

Κόντρα για την ημερομηνία των εκλογών στην Κεντροαριστερά

Με πολύ ένταση και αρκετή συζήτηση αυτή τη φορά όχι για την εξ’ αποστάσεως ψήφο από το κινητό ή το τάμπλετ αλλά για την ημερομηνία των εκλογών.

Με πολύ ένταση και αρκετή συζήτηση αυτή τη φορά όχι για την εξ’ αποστάσεως ψήφο από το κινητό ή το τάμπλετ αλλά για την ημερομηνία των εκλογών.

Κάποιοι τελικά θέλουν περισσότερο χρόνο σχολίαζε πρόσωπο που μετέχει στην Επιτροπή.
Κι ενώ δεν έχει ζητηθεί παράταση από τις εταιρείες κάποιοι εκπρόσωποι των υποψηφίων επιμένουν να μετατεθεί η ημερομηνία επικαλούμενοι το γεγονός ότι “δεν φαίνεται να επαρκεί ο χρόνος” για να στηθεί ο μηχανισμός.

«Επικράτησαν οι δυνάμεις της λογικής» έλεγε μετά τη συνεδρίαση άνθρωπος της Χαρ. Τρικούπη αναφερόμενος στην πλευρά των “58” που συμφώνησε ότι πρέπει πρώτα να δούμε αν θέλουν χρόνο οι δυο εταιρείες.

Τι γίνεται με την ψήφο από το κινητό

Το συγκεκριμένο θέμα σύμφωνα με πληροφορίες ξεπεράστηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Η παρουσίαση κράτησε ελάχιστα με τον κ. Αλιβιζάτο να προσπερνά το θέμα λέγοντας «το θέμα το έχει τεθεί στους υποψηφίους κι είναι δική τους υπόθεση».

ON LINE Ψηφοφορία

Η συγκεκριμένη διαδικασία φαίνεται πως προχωρά γρήγορα και η επιτροπή πλέον αναμένει την αλληλογραφία των εταιρειών για να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Για το κόστος τελικά αναλαμβάνουν να εγγυηθούν τα δυο κόμματα ΔΗΣΥ και Ποτάμι.

1+1 debates με τον Παύλο Τσίμα με προοπτική για ακόμη 1

Δυο συζητήσεις μία στην Αθήνα και ακόμη μία στη Θεσσαλονίκη θα λάβουν χώρα ενώ υπάρχει σκέψη για τουλάχιστον μια ακόμη σε άγνωστο χώρο και χρόνο. Τις συζητήσεις θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x