Ιταλία

«Κόντρα» Κόντε - Ιταλικής Λίγκας για το Κύπελλο

Ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν έχουν φιξαριστεί από τώρα οι ημερομηνίες για το Copa Italia, όπως έχει συμβεί με το ιταλικό πρωτάθλημα, παρουσιάζεται ο Αντόνιο Κόντε.

Τα πλάνα του εν όψει της συμμετοχής της εθνικής Ιταλίας στο Euro 2016 καταστρώνει ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος επιθυμεί μέχρι τα μέσα Μαΐου της επόμενης σεζόν να έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις όλων των ομάδων στη γειτονική χώρα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ιταλικό πρωτάθλημα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Μαΐου, κάτι που ευχαριστεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το Copa Italia, που παραμένει άγνωστο πότε θα είναι ο τελικός της διοργάνωσης.

Αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του πρώην προπονητή της Γιουβέντους, αφού πρόθεσή του είναι το Κύπελλο Ιταλίας να έχει τελειώσει σε μία ημερομηνία ανάλογη με το πρωτάθλημα.

Στόχος του παλαίμαχου επιθετικού είναι η διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας και για αυτό σε συζήτηση που είχε με τους υπεύθυνους της Ιταλικής Ομοσπονδίας ζήτησε η Λίγκα να ορίσει το συντομότερο δυνατό τις ημερομηνίες και για το Κύπελλο, ώστε και εκείνος με τη σειρά του να προγραμματίσει τα πλάνα του με βάση τον παραπάνω στόχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x