Πόλο

Κόντρα στη Γαλλία η Εθνική πόλο

Τον τρίτο της κατά σειρά αγώνα για το δεύτερο προκριματικό όμιλο του World League πόλο ανδρών θα δώσει η Εθνική ομάδα κόντρα στη Γαλλία την Τρίτη στις 19:00 στον Πειραιά, ψάχνοντας μόνο τη νίκη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, έχει στη διάθεσή του από την Κυριακή το απόγευμα όλους τους αθλητές του, ώστε να επιλέξει την τελική 13άδα του αγώνα.

Ο ίδιος τόνισε πως: «Καταρχάς, νομίζω ότι κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Δε μου αρέσει να μιλάω για υποδεέστερους αντιπάλους ή πιο δυνατούς. Η Γαλλία είναι μία ομάδα με αλλαγή προπονητή και ίσως να παρουσιαστεί διαφορετική σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού της. Εμείς, πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και τη δική μας δουλειά.

Το ότι θα παρουσιαστούμε με κάποιες αλλαγές δε σημαίνει κάτι. Οφείλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, στο δικό μας στυλ και να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Θέλουμε να το κερδίσουμε, θέλουμε να παίξουμε καλό πόλο και να ευχαριστηθούμε εμείς οι ίδιοι το παιχνίδι και να κρατήσουμε τη θετική εικόνα που έχει τα τελευταία χρόνια η Εθνική ομάδα».

Για τις δοκιμές που πραγματοποιεί, τόνισε πως: «Δε θέλω να μιλήσω για συμπεράσματα από ένα δύο παιχνίδια και κάποιες προπονήσεις που έχουμε πραγματοποιήσει. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου και κάποιες ενδείξεις. Θα καταλήξω σε πολλά συμπεράσματα το καλοκαίρι. Μέχρι τότε, όσο μπορώ να ξεκουράζω κάποιους παίκτες και να δοκιμάζω κάποιους άλλους, θα το κάνω».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ολλανδία υποδέχεται την Κροατία.


Η βαθμολογία:

1. Κροατία 25-15 6
……………………………………………
2. Ολλανδία 19-19 3
-. ΕΛΛΑΔΑ 15-19 3
4. Γαλλία 19-25 0


Επόμενη αγωνιστική (14/2): ΕΛΛΑΔΑ – Κροατία, Γαλλία – Ολλανδία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x