Πόλο

Κόντρα στη μισή εθνική Ρωσίας ο Ολυμπιακός

Μετά την ισοπαλία με την Μπαρτσελονέτα, ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, υποδεχόμενος την Τετάρτη την Ντιναμό Μόσχας στον Πειραιά (19:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» δε θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη της πρεμιέρας κόντρα στην ομάδα που αποτελείται από την εθνική ομάδα της Ρωσίας. «Η Ντιναμό είναι μία ομάδα που έχει πλήρες ρόστερ και σχεδόν τη μισή εθνική ομάδα της Ρωσίας. Επίσης έχουν τρεις πολύ καλούς ξένους που τους δίνουν μεγάλη δυναμική», τόνισε ο Θοδωρής Βλάχος.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Δελακάς, τόνισε ότι το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο. «Οι Ρώσοι έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα, πολύ καλό δίδυμο στους φουνταριστούς και καλούς αμυντικούς. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και κόντρα στην Ντιναμό θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί από την αρχή του αγώνα».

Την "ερυθρόλευκη" αποστολή αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας, Δημήτρης Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x