Stoiximan Super League

Κόντρα στην Κ-20…

Ο αγώνας Κυπέλλου στην Τούμπα μπαίνει σιγά σιγά στο «χρονοντούλαπο» για τον Αστέρα Τρίπολης και όλοι αρχίζουν και σκέφτονται τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης όσοι αγωνίστηκαν στην Τούμπα ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο «οικογενειακό διπλό» με την Κ-20 του συλλόγου.

Για το παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πιπίνη, Σανκαρέ, Ουσέρο, που είναι τιμωρημένοι και αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τους Κρητικούς.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα η ΠΑΕ, ενημερώνει πως τα εισιτήρια της ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ θα κοστίζουν 10 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι στον επαναληπτικό αγώνα του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 27 Απριλίου 2013 θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Λεπτομέρειες σχετικές με τις ημέρες και ώρες διάθεσης των εισιτηρίων θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση της ΠΑΕ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x