F1

Κόντρα Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ και μετά το Ουγγρικό GP

Μια μικρή διαφωνία είχαν στην συνέντευξη Τύπου μετά το Ουγγρικό Γκραν Πρι οι Λούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ με αφορμή την pole position του Γερμανού.

Άλλη μια κόντρα είχαν οι οδηγοί της Mercedes, Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ, σχετικά με την pole position του Γερμανού την προηγούμενη ημέρα του Ουγγρικού Γκραν Πρι.

Ο Βρετανός ξεκίνησε λέγοντας:« Στα 23 χρόνια που οδηγώ, αν υπάρξει διπλό κούνημα κίτρινης σημαίας, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να σταματήσεις, αλλά ο Νίκο συνέχισε με την ίδια ταχύτητα όπως εγώ στον προηγούμενο χρονομετρημένο γύρο».

Στη συνέχεια ο 31χρονος συμπλήρωσε:« Είναι ανησυχητικό. Πηγαίνοντας στον επόμενο αγώνα, μπορεί να πηγαίνουμε για την pole position με διπλή κίτρινη σημαία και τώρα ξέρουμε ότι το μόνο που θα έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε λίγο το γκάζι και να χάσουμε ένα δέκατο του δευτερολέπτου, να πάμε καλά σε ένα κομμάτι της πίστας και να είμαστε καλά».

Ο Ρόσμπεργκ με την σειρά του χτύπησε τον ομόσταβλό του στην πλάτη και είπε:« Ευχαριστώ για την δήλωσή σου» και πρόσθεσε:« Αυτό που έπρεπε να κάνω κάτω απο καθεστώς διπλής κίτρινης σημαίας ήταν να μειώσω σημαντικά την ταχύτητά μου. Πήγα 20 χιλιόμετρα λιγότερα, και αυτά τα χιλιόμετρα είναι πολύ σημαντικά για την Formula 1. Επιβράδυνα 30 μέτρα πριν απο το σημείο επιβράδυνσης».

Ο Γερμανός ολοκλήρωσε την σκέψη του:« Σίγουρα επιβράδυνα σημαντικά και για τους αγωνοδίκες ήταν σωστή η κίνησή μου, ήταν πολύ πολύ ξεκάθαρο τι έκανα».

Δείτε το σχετικό video:



Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x