Μπάμπης Χριστόγλου

Κοίτα να δεις τι έκανες

Ο Μπάμπης Χριστόγλου στέλνει το δικό του μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα...

Και στο λέω αρκετό καιρό τώρα αλλά δεν λες να πάρεις τα χαμπάρια σου.

Πήγες και πήρες αγκαλιά τον Σαββίδη για να μεγαλώσεις την πελατειακή σου βάση στη Θεσσαλονίκη, για να ανοίξεις την αυλή σου και να μαζέψεις όσα περισσότερα ψηφαλάκια μπορείς και είδες πού οδηγήθηκες.

Οδηγήθηκες στο σημείο να τον βλέπεις να συμπεριφέρεται σαν καουμπόης στον σαλούν και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Πετάς την μπάλα στα μνήματα, κερδίζεις χρόνο τσουβαλιάζοντας τους πάντες και αντί να το λύνεις μεγαλώνεις το πρόβλημα. Και φυσικά δεν μπορεί ένα τέτοιο κείμενο να απευθύνεται στον υφυπουργό αθλητισμού. Μπορεί κι αυτός να μη διακρίνεται για την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά του αλλά… Για το φαινόμενο «Σαββίδης» ευθύνεται απόλυτα ο Αλέξης Τσίπρας.

Με την ανοχή σου έγινε αυτό το παρεάκι των «εξυγιαντών». Και όχι μόνο με την ανοχή σου, αλλά τους διαφήμιζες κιόλας και ακόμα τους διαφημίζεις για το «καλό που έχουν κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Πάρε λοιπόν το «καλό» που δημιούργησε το παρεάκι με τα κουμπούρια και κάνε τα κουμάντα σου. Συνέχισε να αβαντάρεις ανθρώπους επικίνδυνους για τη δημόσια ασφάλεια, συνέχισε να κανακεύεις αυτούς που δεν διστάζουν να κάνουν λόγο ακόμα και για διχοτόμηση της Ελλάδας και το μόνο σίγουρο είναι ότι το πράγμα θα το κάνεις ακόμα χειρότερο.

Από εδώ και στο εξής δύο δρόμους έχεις μπροστά σου. Ο ένας είναι να συνεχίσεις να κρύβεις τον υπεύθυνο και να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι φταίνε όλοι οι κακοί άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν αφήνουν την κυβέρνησή σου να συνεχίσει το έργο της. Ο άλλος είναι ο δύσκολος: ζητάς την άμεση τιμωρία του φταίχτη και μόνο αυτού, εξαντλείς την αυστηρότητά σου και περνάς το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι όποιος κουνιέται… πέφτει.

Μπορεί να σου κοστίσει σε ψηφαλάκια αλλά αν το κάνεις δύσκολα θα ξαναδούμε παράγοντες της κοινωνικής ζωής, τουλάχιστον δημόσια, να συμπεριφέρονται σαν μπράβοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x