Κάθε μέρα που περνάει και δεν σημειώνεται κάποια ευχάριστη εξέλιξη στο θέμα παραμονής του Γκαμπριέλ Ζακουανί στην Καλλονή., λιγοστεύουν οι πιθανότητες ο Κογκολέζος κεντρικός αμυντικός να μείνει στον σύλλογο της Λέσβου.
Ο 28χρονος στόπερ μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες και φαίνεται πως ψάχνεται για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Οι διοικούντες τη νησιώτική ΠΑΕ του έχουν πει πολλάκις πως θα ήθελα να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αλλά εκείνος δεν φαίνεται πως έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του.
Εκτός και αν δεν βρει αυτό που περιμένει, οπότε μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα στις επαφές του με την Καλλονή.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






