Stoiximan Super League

«Κοιτάει» Μενσά ο Ολυμπιακός

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τζόναθαν Μενσά της Εβιάν αποκαλύπτουν στη Γαλλία.

Ένα νέο όνομα προστίθεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για να καλυφθεί το κενό που έχει δημιουργηθεί στην άμυνα μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ιστοσελίδα «mercato365» αποκαλύπτει πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γκανέζου στόπερ, Τζόναθαν Μενσά που αγωνίζεται στη Εβιάν.

Ο 23χρονος αμυντικός είναι 18 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα, ενώ φέτος στον σύλλογό του μετράει 19 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα γκολ.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος δεν παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους», όπως αναφέρουν οι Γάλλοι.

Το δημοσίευμα του «mercato365»

«Παρότι ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για τον Σέρβο Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς (26 ετών της Νις), φέρεται να βλέπουν ποδοσφαιριστή και άλλης γαλλικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού Τζόναθαν Μενσά από την Γκάνα (23 ετών της Εβιάν), του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2015

Ο Αργεντινός Νικολάς Μπουρντίσο (32 ετών της Ρόμα) και ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Λουγκάνο (33 ετών της Γουέστ Μπρομ) φέρονται να είναι στα υπ’ όψιν του Μίτσελ για να καλύψει το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Σιόβας».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x