Ισπανία

Κοιτάει Οσβάλντο η Ατλέτικο

Σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ρόμα βρίσκεται εκείνη της Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να αποκτήσει τον Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο.

Η πώληση του Ρανταμέλ Φαλκάο, από τη μία γέμισε τα ταμεία της Ατλέτικο Μαδρίτης, από την άλλη δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στην ενδεκάδα της ομάδας. Προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κολομβιανού, οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας συνεχίζουν τις έρευνες και τις διαπραγματεύσεις με παίκτες που τους ενδιαφέρουν.

Σύμφωνα με τον Ιταλό μάνατζερ, Ντιέγκο Ταβάνο, ένας από τους υποψήφιους να μετακινηθεί στη Μαδρίτη είναι ο Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο. «Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την αντίστοιχη της Ρόμα, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Οσβάλντο. Ο παίκτης αρέσει πολύ στην Ισπανία και ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, εκτιμά τις ικανότητές του. Μετά τα προβλήματα που ο Οσβάλντο αντιμετώπισε στη Ρώμη, θεωρώ πως είναι πιθανή μια μετακόμισή του στην ισπανική πρωτεύουσα», αποκάλυψε ο Ταβάνο.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ, οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν από μια βάση 18 εκατ. ευρώ. «Οι συζητήσεις ξεκίνησαν από μια οικονομική βάση, το ύψος της οποίας άγγιζε τα 18 εκατ. ευρώ. Ασφαλώς από τη μεριά των Ιταλών θα γίνει προσπάθεια να αυξηθεί αυτό το ποσό, ενώ από εκείνη των Ισπανών να μειωθεί. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και πιστεύω πως θα οδηγήσουν στην μεταγραφή του Οσβάλντο στην Ατλέτικο», εκτιμά ο Ταβάνο.

Αναφορικά με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Ιταλοαργεντινού επιθετικού, ο Ταβάνο δεν δείχνει να ανησυχεί. «Αυτό που χρειάζεται είναι ψυχική ισορροπία, κάτι που θα βρει αν αλλάξει περιβάλλον. Ο Οσβάλντο δεν είναι κακό παιδί. Λίγο παράξενο, μόνο».

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x