Ευρώπη

Κοιτάει Ζελαμπάλ η Μπαρτσελόνα

Μετά τη φυγή των Παπανικολάου και Λόρμπεκ, η Μπαρτσελόνα έχει βρει στο πρόσωπο του Μικαέλ Ζελαμπάλ τη λύση για την ενίσχυση της θέσης των φόργουορντ. Δείτε τους αριθμούς του πέρυσι με την Χίμκι.

Μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Κώστα Παπανικολάου με προορισμό τους Χιούστον Ρόκετς και το κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Έραζεμ Λόρμπεκ, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση φόργουορντ και φαίνεται πως ήδη έχει ξεχωρίσει κάποιον…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «RealGM», οι Καταλανοί ενδιαφέρονται για μια πιθανή μεταγραφή του Μικαέλ Ζελαμπάλ, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Χίμκι.

Κατά την διάρκεια της σεζόν 2013-2014, ο 31χρονος αθλητής είχε κατά μέσο όρο σε 15 αγώνες στο Eurocup με την ρώσικη ομάδα, 7.5 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά αγώνα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θα συμμετάσχει με την εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας κι έχει μεγάλη εμπειρία τόσο από τα ευρωπαϊκά, όσο και από τα γήπεδα της Αμερικής.

Τελευταία του χρονιά στο NBA ήταν τη σεζόν 2012-2013. Με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο Ζελαμπάλ είχε κατά μέσο όρο 5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ σε 36 αγώνες συνολικά.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x