Stoiximan Super League

Κοιτάζει κι αλλού ο Ολυμπιακός…

Υποχωρεί στις προτεραιότητες του Ολυμπιακού ο Πάπε Ντιόπ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν στις πρώτες τους επιλογές τον Σενεγαλέζο και εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, όπως του Γάλλου Κλέμεντ Σαντόμ.

Έδαφος στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού έχει χάσει ο Πάπε Ντιόπ.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Σενεγαλέζο, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι η μοναδική που εξετάζουν τη δεδομένη στιγμή.

Παρόλο λοιπόν που το θέμα του δεν «καίγεται», οι Πειραιώτες κοιτάζουν κι άλλους αμυντικούς χαφ από το εξωτερικό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Κλέμεντ Σαντόμ.

Πρόκειται για τον 26χρονο μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, που αγωνίστηκε δανεικός την περασμένη σεζόν στην Τουλούζ, σημειώνοντας αρκετά γεμάτη σεζόν με 23 συμμετοχές και 2 γκολ.

Σε κάθε περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» δε βιάζονται να κάνουν την επιλογή της αντικατάστασης του Σάμαρη και θεωρείται απίθανο να προχωρήσει μεταγραφή ως τη Δευτέρα.

Όσο για το θέμα του επιθετικού, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να περιμένει την 26η Αυγούστου -όταν και θα κριθεί οριστικά τι θα γίνει στο μέτωπο του Πουλίδο- την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Ισπανία εξακολουθούν να τον συνδέουν με τον Ζόνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x