Επικαιρότητα

Κόκκαλης: Ο Καμμένος προέτρεψε τον ισοβίτη να πει την αλήθεια

«Toν Αύγουστο του ‘18 τελειώνει το μνημόνιο, έχουμε έξοδο από την κρίση βγαίνουμε από το καθεστώς επιτροπείας».

Στην ευαισθητοποίηση του υπουργού Άμυνας στο θέμα των ναρκωτικών απέδωσε τις τηλεφωνικές επαφές του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για το Noor 1 o Bασίλης Κόκκαλης.

«Ο Πάνος Καμμένος είπε στον ισοβίτη ‘’πες την αλήθεια’’... Δεν είναι ποινικό αδίκημα να πεις σε κάποιον ‘’πες την αλήθεια’’» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής των ΑΝΕΛ. Η επικοινωνία, αν έγινε, είναι θέμα της Δικαιοσύνης πρόσθεσε.

«Η υπόθεση (του Noor 1) αφορά το δημόσιο συμφέρον, δύο τόνους ηρωίνη, τη δολοφονία νέων ανθρώπων, άρα όλοι μας έχουμε καθήκον και από το νόμο, και κάποιοι λόγω θεσμικής ιδιότητας, να ενδιαφερθούμε για την αλήθεια» σχολίασε ο υφυπουργός.

«Η ΝΔ να κάνει πρόταση μομφής για τον Καμμένο αν θέλει, ας κάνει πρόταση μομφής… Αγχώνεται η ΝΔ» παρατήρησε ακόμη ο κ. Κόκκαλης.

Με αφορμή και τη συμφωνία του Eurogroup δήλωσε ότι «τoν Αύγουστο του ‘18 τελειώνει το μνημόνιο έχουμε έξοδο από την κρίση βγαίνουμε από το καθεστώς επιτροπείας και θα αποφασίζουμε μόνοι μας». Ερωτηθείς για τα μέτρα του ‘19 και του ‘20 που ψηφίστηκαν, ο υφυπουργός απάντησε ότι θα ψηφιστούν και τα αντίμετρα και στόχος είναι η ανάπτυξη. Δήλωσε δε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών.

«Η κυβέρνηση έχει το δικό της αφήγημα με το όποιο εγώ προσωπικά καλύπτομαι… Προφανώς ο υπουργός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει σε μια συνομιλία να παρωθήσει για να βρεθεί η αλήθεια» σχολίασε στον σταθμό μας και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x