Europa League

Κοκού: «Δεν είναι ο αδύναμος κρίκος ο Παναθηναϊκός…»

Κάθε άλλο παρά υποτιμά τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Φιλίπ Κοκού, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης για το Europa League.

Τα αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στο Europa League δεν αποπροσανατολίζουν τον Φιλίπ Κοκού. Ο προπονητής της Αϊντχόφεν εξέφρασε το σεβασμό του στους «πράσινους» εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης, αλλά πιστεύει πως η ομάδα του έχει την τύχη στα χέρια του.

«Αντιμετωπίζουμε το πρωτάθλημα και το Europa League με την ίδια σοβαρότητα. Δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό σαν τον αδύναμο κρίκο του ομίλου μας. Διαθέτουν σπουδαίους παίκτες, αλλά ακόμη ψάχνονται. Σε πολλά παιχνίδια τους είχαν την υπεροχή, αλλά αυτό δεν μετουσιώθηκε σε αποτέλεσμα. Πάντως πρόκειται για μία δυνατή ομάδα, που ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίσει», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

«Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα. Πιστεύω πως αν πιάσουμε απόδοση ανάλογη εκείνη του αγώνα με την Άλκμααρ θα καταφέρουμε να νικήσουμε», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε πως ο Βαϊνάλντουμ είναι εκτός αποστολής σε αντίθεση με τον Ντεπάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x