Χάντμπολ

«Κόλπο γκρόσο» με Ανδρίτσου το Καματερό!

Από τις κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού στην Α1 Γυναικών

Σε μία σπουδαία κίνηση που τον ανεβάζει επίπεδο προχώρησε ο ΓΑΣ Καματερού, ο οποίος συμφώνησε με την Ολυμπία Ανδρίτσου, μία από τις κορυφαίες σκόρερ της Α1 Γυναικών τα τελευταία χρόνια.

Η 19χρονη πλέι μέικερ θα ενισχύσει σημαντικά την νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία ομάδα του Καματερού, η οποία πλέον με το ρόστερ (απέκτησε επίσης τις διεθνείς Ράτσικα, Μανιά, Καρέλα) που έχει δημιουργήσει μπαίνει… σφήνα ανάμεσα σε ΟΦΝ Ιωνίας και ΠΑΟΚ.

inner

Η Ολίνα -όπως είναι το παρατσούκλι της- προέρχεται από τις εξαιρετικές ακαδημίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών με τον οποίο τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιξε στην Α1 Γυναικών, κάνοντας το ντεμπούτο της σε ηλικία 15 ετών!

Σε 63 παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε 457 τέρματα (μ.ο. 7,2 ανά παιχνίδι), φέτος ήταν 4η σκόρερ με 142 γκολ σε 63 ματς, την σεζόν 2015-2016 πέτυχε 91 γκολ σε 14 ματς, την περίοδο 2014-2015 σκόραρε 130 φορές σε 17 ματς και ήταν 3η σκόρερ, ενώ σε ηλικία 15 ετών την σεζόν 2013-2014 σημείωσε 94 τέρματα σε 15 αγώνες και ήταν 2η κορυφαία σκόρερ της κατηγορίας.

Φέτος αναδείχθηκε δύο φορές πολυτιμότερη της Α1 Γυναικών, μία από αυτές την 3η αγωνιστική απέναντι στον Φιλώτα Φλώρινας, όταν και πέτυχε 20 γκολ στην νίκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου με 33-27!

Με την φανέλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατέκτησε επίσης τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νεανίδων του 2014 (κλειστό Νέας Ιωνίας) και του 2017 (κλειστό Άρτας), κερδίζοντας και στις δύο τελικές φάσεις τον τίτλο της πολυτιμότερης!

Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νεανίδων, παίρνοντας μέρος στα προκριματικά του EURO 2017 στη Λήμνο, όπου και ήταν πρώτη σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 12 γκολ απέναντι σε Τουρκία και Νορβηγία, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Γυναικών για τους αγώνες του EURO 2018 κόντρα σε Νησιά Φερόε και Φινλανδία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Ο ΓΑΣ Καματερού είναι στην πραγματικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή της διεθνούς αθλήτριας Ολυμπίας Ανδρίτσου. Καλωσορίζουμε την Ολίνα στην οικογένεια του ΓΑΣΚ και της ευχόμαστε μια καλή χρονιά, όπως την έχουμε ονειρευτεί όλοι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

inner

Από την πλευρά της η 19χρονη αθλήτρια δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου για αυτά που μου χάρισε όλα αυτά τα χρόνια. Τις συμπαίκτριές μου, τους προπονητές μου, τον κ. Γιουλβανίδη, τις αδελφές Αναστασίου και τον κ. Ταρινίδη, καθώς και την διοίκηση του συλλόγου. Στο νέο μου ξεκίνημα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Καματερού για την εμπιστοσύνη τους και συγκεκριμένα τους κ.κ. Ιωάννου, Σταμούλη, Δανήλο. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την κατάκτηση των στόχων της νέας μου ομάδας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x