Χάντμπολ

«Κόλπο γκρόσο» του ΠΑΟΚ με Σανίκη!

Ο έμπειρος περιφερειακός φεύγει από τον Φίλιππο και σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr οδεύει προς τον «δικέφαλο» του Βορρά. «Χτυπούν» Μάλλιο οι Βεροιώτες

Κοντά σε μία σούπερ μεταγραφή, από τις κορυφαίες του καλοκαιριού είναι ο ΠΑΟΚ που σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr έχει κάνει πρόταση στον Γρηγόρη Σανίκη.

Ο 36χρονος αριστερός ίντερ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους από τον Φίλιππο και δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα.

Πρόκειται για έναν αθλητή με τεράστια ποιότητα και εμπειρία, από τους ηγέτες των Βεροιωτών και πρωταγωνιστής στο περσινό νταμπλ με 120 γκολ 25 ματς και δεκάδες ασιστ.

Επίσης στο παρελθόν (2004-2013) αγωνίστηκε στην Γερμανία με εξαιρετική επιτυχία, αφήνοντας πολύ καλό όνομα στην Μπουντεσλίγκα, ενώ φυσικά ήταν στέλεχος της σπουδαίας Εθνικής που κατέκτησε την 6η θέση στο Παγκόσμιο της Τυνησίας το 2005.

Ο ΠΑΟΚ έτσι και αλλιώς έψαχνε περιφερειακό, όχι όμως αριστερό ίντερ, αλλά δεξί. Ωστόσο δύσκολα θα αφήσει να πάει χαμένη αυτή η τεράστια ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά του, αλλάζοντας το στάτους της φετινής δυναμικής του.

Η αποχώρηση του Σανίκη, δημιουργεί σημαντικό κενό στο ρόστερ του Φιλίππου και για αυτό τον λόγο οι Βεροιώτες έχουν πλησιάσει τον Χάρη Μάλλιο.

Ο 29χρονος διεθνής περιφερειακός θεωρείται ιδανική λύση για αντικαταστάτης του Σανίκη, αλλά θα είναι μια δαπανηρή μεταγραφή, αφού ο Φίλιππος πρέπει να τα βρει και με τον Διομήδη, στον οποίο ανήκει ο παίκτης.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x