Κώστας Νικολακόπουλος

Κορόιδα, να ποια είναι η κοροϊδία!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για κάποιους ψιθυριστές μετά το χθεσινό 4-1 του Ολυμπιακού.

*** Βγήκαν αμέσως κάποιοι… ξύπνιοι κι επιχείρησαν να λερώσουν την τεσσάρα του Ολυμπιακού στα Χανιά. Γιατί όσα δεν πιάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Και είπαν, μέσες άκρες, «έλα μωρέ, τρία γκολ σε εφτά λεπτά, κοροϊδία είναι».

*** Ναι βρε κορόϊδα, κοροϊδία είναι. Άλλωστε, σιγά μην το έχει ξανακάνει ο Ολυμπιακός. να βάλει τρία και τέσσερα γκολάκια μαζεμένα, το ένα μετά το άλλο, μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Χθες έγινε για πρώτη φορά, με τον Πλατανιά.

*** Κορόϊδα, τον Απρίλη, στο 6-2 με τον Πανθρακικό στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, ο Ολυμπιακός είχε βάλει τέσσερα γκολ μέσα σε έξι λεπτά, από το 49 ως το 55! Και έκανε 6-2 το 2-2!

*** Και στο φετινό πρωτάθλημα, την 3η αγωνιστική, στο 5-0 στη Λιβαδειά, μέσα σε άλλα έξι λεπτά, από το 84 ως το 90, ο Ολυμπιακός είχε πετύχει άλλα τρία γκολ!

*** Αυτά τα λέω πρόχειρα, γιατί είναι πάμπολλα τα παραδείγματα.

*** Αλλά αυτά τα κάνει με τις μικρές ομάδες ο Ολυμπιακός. Η, μήπως όχι; Τώρα το θυμήθηκα.

*** Με την ΑΕΚ πρόπερσι, στο 6-0 στο Καραϊσκάκη, είχε βάλει τρία γκολ από το 2’ ως το 20’ κι άλλα τρία γκολ από το 61’ ως το 71’!

*** Με τον Παναθηναϊκό στο 4-0 του κυπέλλου, το 2008, είχε χρειαστεί πιο πολύ χρόνο για να βάλει τρία γκολάκια: 16 λεπτά, από το 63’ ως το 79’.

*** Ο δε ΠΑΟΚ πριν ενάμιση χρόνο, μέσα στην Τούμπα, έχανε 2-0 από το 5’ ως το 18’!

*** Φτάνουν;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x