Ο Κενυάτης δρομέας μεγάλων αποστάσεων κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στον Μαραθώνιο του Βερολίνου, με το απίστευτο 2.01.39 και άφησε στις υπόλοιπες θέσεις τον Κέβιν Μαγιέρ και τον Αμπντεραχμάν Σάμπα.

Όσον αφορά την Κολομβιανή άλτρια, πήρε την πρώτη θέση σε μήκος και τριπλούν στα Diamond League και στο Condinental Cup και σημείωσε την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο στο τριπλούν.

Κορυφαίοι ανερχόμενοι αθλητές της χρονιάς αναδείχθηκαν οι Μόντο Ντουπλάνιτς και Σίντνι Ελιν ΜακΛάφλιν. Ο Σουηδός επικοντιστής πήρε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων, ενώ κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία του στο αγώνισμα.

Η Ιρλανδέζα σπρίντερ σημείωσε δύο παγκόσμια ρεκόρ Κ20 στα 400 μέτρα με εμπόδια και την κορυφαία επίδοση στο αγώνισμα σε επίπεδο γυναικών για το 2018.

Στη διάρκεια της εκδήλωση τιμήθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού ο Εμμανουήλ Καραλής για το παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 στο επί κοντώ το 2017.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ