Stoiximan Super League

Κορυφαίος όλων ο Μορένο!

Ο άνθρωπος που σημείωσε χατ τρικ απέναντι στον Πανθρακικό, ο Έρικ Μορένο –όπως είναι φυσικό- αναδείχθηκε MVP σε ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του Παναιτωλικού.

Στα πολλά πράγματα για τα οποία μπορεί να υπερηφανεύεται το Αγρίνιο το τελευταίο διάστημα έχει προστεθεί και ο Έρικ Μορένο. Ο επιθετικός από την Κολομβία έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις με την παρουσία του στον Παναιτωλικό, ενώ ειδικά απέναντι στον Πανθρακικό, ήταν πιο «καυτός» από ποτέ αφού σημείωσε χατ τρικ!

Η βράβευσή του πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και ο ποδοσφαιριστής παρέλαβε το βραβείο του από την ιδιοκτήτρια του «Daniel wine bar» (εκ των χορηγών της ομάδας), Ντανιέλα Παπαηλία που κατάγεται από το Μεξικό, αλλά όπως τόνισε, νιώθει και αυτή ένα με την πόλη και το… καμάρι της, τον Παναιτωλικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος μένει ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάνω. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και πάλι με αυτό το βραβείο. Γι’ αυτό είμαι εδώ, για να δουλέψω για τον Παναιτωλικό και να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου, στους φιλάθλους και στους συναδέλφους συμπαίκτες μου. Θέλω και στο παιχνίδι με την Ξάνθη να βοηθήσω να πετύχουμε τη νίκη», τόνισε χαμογελαστός ο Μορένο.

Από τη μεριά της, η κα. Παπαηλία δήλωσε: «Νιώθω πολύ περήφανη που αγωνίζεται στην ομάδα μας ένας Λατίνος ποδοσφαιριστής, τον οποίο βραβεύουμε σήμερα. Λέω στην ομάδα μας, γιατί νιώθω ότι είμαι από εδώ. Έρχονται στο κατάστημά μας άνθρωποι από το Αγρίνιο, από τον Παναιτωλικό. Συγχαίρω τον Έρικ Μορένο και εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x