Βόλεϊ

Κορυφή και περιμένει ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 βόλεϊ γυναικών βρίσκεται από το Σάββατο ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας του Ηρακλή με 3-0 σετ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ του ουραγού Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των γυναικών και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας μια «γκέλα» του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, οι καταδικασμένες «κυανόλευκες» έδειξαν πως δεν έχουν ούτε το κουράγιο να διεκδικήσουν έστω ένα θετικό αποτέλεσμα.


Τα σετ: 18-25, 5-25, 18-25

ΓΣ Ηρακλής: Τουκμενίδου Σ., Βέλλιου Χ., Στεφανίδου Μ., Καρατερζή Ε., Πάντεβα Ε., Καραπουλίδου Ν., Καλαϊτζίδου Α. -λ / Δάρδα Α., Δανιηλίδου Π., Κουσιδώνη Β., Ηλιάδου-Μάνου Α.

ΑΟ Παναθηναϊκός: Καββαδία Α., Πατσέκο., Μερτέκη Ε., Μεταξά., Βίλκο., Χρήστου Ε., Ρόγκα.-λ / Τσατσούρη Τ., Παπαδοπούλου Χ., Γιαννακοπούλου Η.


Σταθερά στην πρώτη πεντάδα παρέμεινε ο ΑΟ Θήρας, που νίκησε άνετα με 3-0 σετ την Ηλιούπολη στη Σαντορίνη και την άφησε στην πρώτη επτάδα.


Τα σετ: 25-21, 25-22, 25-17

ΑΟ Θήρας: Βεργίδου Ο., Τένεβα M., Καββαθά Α., Καρπουζά Α., Μουντάκη Φ., Οικονομίδου Μ., Αρτακιανού Μ.(L), Ξαγοραράκη Γ.

ΓΣ Ηλιούπολης: Αλέξις Ε., Γιοβάνη Μ.,Έντουαρντς, T., Μπόκα Γ., Πατεράκη Μ., Μπανίκα Σ., Αργυροπούλου Μ.(λ), Γεωργίου Ζ., Καπέλου Ε


Oριστική παραμονή για το Ανατόλια που νίκησε με 3-0 σετ τον ΟΠΕΡ στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι Κρητικές παρέμειναν στην πρώτη οκτάδα.


Τα σετ: 25-17, 25-21, 25-20

Ανατόλια: Καλντουρμίδου Μ., Τσιουκάρη Γ., Δραγουμάνου Ε., Κωνσταντινίδου Ε., Νικολαϊδου Α., Καετάνο, Ρεΐζόγλου Φ.-λ/ Τσοπούλου Κ

ΟΠ Ρεθύμνου: Τσελάνη Ε., Τζούνιτς, M., Τσέιμπερς., Ξαγοραράκη Β., Παρασχάκη Γ., Σαπαρέφσκα Φ., Παπουτσή Μ.-λ Κλεισιάρη Ε


Στην Α2 υποβιβάστηκαν και μαθηματικά οι Μακεδόνες Αξιού, που έχασαν με σχετική άνεση από το Μαρκόπουλο στη Θεσσαλονίκη με 3-1 σετ, με τις Αθηναίες να ανεβαίνουν βαθμολογικά.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x