Stoiximan Super League

Κόσμος, πριμ και… Αντεφέμι

Ανακούφιση επικρατεί στον Άρη μετά την εξασφάλιση της παραμονής, με την "κίτρινη" ΠΑΕ να βγάζει ανακοίνωση για κόσμο, παίκτες και... Αντεφέμι.

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της. Αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (5-1) στο «Κλ. Βικελίδης», στην συνέχεια τόνισε ότι οι εισπράξεις δόθηκαν ως πριμ στους ποδοσφαιριστές και τέλος ζήτησε συγγνώμη στην ΠΑΕ Ξάνθη και την οικογένεια του Αντεφέμι, καθώς πέρασαν δυο χρόνια για να δοθούν τα χρήματα από το φιλικό προς την ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου άσου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Ο κόσμος του Άρη ήταν και πάλι εκεί. Γέμισε κάθε γωνιά του Κλεάνθης Βικελίδης, στήριξε όπως μόνο αυτός ξέρει την ομάδα μας και την ώθησε σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μια πολύτιμη νίκη.

Ως ΠΑΕ Άρης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους φιλάθλους της ομάδας μας για την αμέριστη συμπαράσταση και τη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας, που μπορεί να την ζήσει μόνο όποιος έχει παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδό μας.

Επιπλέον ενημερώνουμε ότι όλες οι εισπράξεις του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μοιράστηκαν στους πρωταγωνιστές, δηλαδή στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως είχαμε δεσμευτεί μετά τη νίκη στο Περιστέρι.

Από τα χρήματα αυτά, καταβλήθηκαν και 6.000 ευρώ στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Αντεφέμι Ολουμπάγιο, στη μνήμη του οποίου είχε διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι πριν από δύο χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπάθειά μας στην οικογένειά του και να ζητήσουμε συγνώμη από την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση».

Μέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους παίκτες του ΑΡΗ. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, οπότε και ξεκινάει η προετοιμασία για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια (21/04, 19:00).

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα με την ομάδα της Θράκης θα απουσιάσει και πάλι ο τιμωρημένος Νταβίντ Αγκάνθο.

* Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Παντελής Αντωνιάδης από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή. Ο χρόνος της αποθεραπείας του 19χρονου ανασταλτικού μέσου, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου, υπολογίζεται στον ένα μήνα.

** Με έγγραφο που απέστειλε η ΕΠΟ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο Δημήτρης Σουνάς κλήθηκε στην εθνική Νέων (U-19) για το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας (24/04). Ο 18χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Δευτέρα 22/04 και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 25/04.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x