Μουσική

Κότσιρας: «Μαζί, έχουμε ελπίδες»

Σίγουρος πως αν ο κόσμος ενωθεί και ενδιαφερθεί για τον συνάνθρωπο θα αποκτήσει η Ελλάδα ελπίδες ανάκαμψης εμφανίστηκε ο Γιάννης Κότσιρας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM94.6.

Βέβαιος πως αν οι πολίτες δείξουν ενότητα και αποφύγουν τις μεταξύ τους κόντρες, η Ελλάδα θα αποκτήσει ελπίδες για την ανατροπή της κατάστασης, δήλωσε ο Γιάννης Κότσιρας μιλώντας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6. Παράλληλα, ο Έλληνας καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στη συναυλία που θα δώσει την προσεχή Δευτέρα (02/09) στην «Τεχνόπολις», με την οποία θα κλείσει και το καλοκαιρινό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Κότσιρας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

«Έχει ξεκινήσει ένας καινούργιος κύκλος, συναυλιών Σεπτεμβρίου παρέα με το Στάθη Δρογώση παρουσιάζουμε ένα πρόγραμμα ποικίλου ύφους μαζί με τη Σισάνι, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και μας κάνει την τιμή να βρίσκεται δίπλα μας στη πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, αλλά και άλλα παιδιά.

Ο Στόχος είναι να περάσουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης για αυτή την εποχή καθώς τα πράγματα είναι περίεργα αφού φαγωνόμαστε μεταξύ μας και αυτό είναι λάθος. Μέσα από τη μουσική κοιτάμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν.

Αν απορρίψουμε την κοντόφθαλμη πολιτική που εφαρμόζεται, κοιτάξουμε τον συνάνθρωπο και δούμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση χωρίς να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου, τότε κάτι μπορεί να γίνει. Ο ένας μόνος του θα πνιγεί σίγουρα, ενώ οι πολλοί μαζί έχουν ελπίδες να σωθούν όταν βουλιάξει το καράβι».


Κλείνοντας αναφερόμενος στα επόμενα σχέδιά του είπε: «Ουσιαστικά αυτή θα είναι η τελευταία μου καλοκαιρινή συναυλία μέχρι να ξεκινήσω από τον Ιανουάριο στην Αθήνα μαζί με τον Θάνο Μικρούτσικο. Νωρίτερα, θα είμαι στη Θεσσαλονίκη και σε άλλα μέρη της επαρχίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x