Στο «Γ. Καραϊσκάκης» πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (15/1) η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με όλα τα τμήματα να δίνουν το παρών.

Εκεί βρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, η Γενική Γραμματέας Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Δαλέζιος, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Πέτρος Μαντούβαλος και πολλοί άλλοι.

Το 2018 ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατέκτησε 27 τρόπαια, τα οποία οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Κουντούρη:

«Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή εκδήλωση και ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Στους αθλητές μας, ευχόμαστε να είναι δυνατοί και να έχουν μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, έτσι ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν όλους τους στόχους που έχουμε θέσει. Η αλήθεια είναι ότι το έργο των αθλητών μας θα είναι φέτος αρκετά δύσκολο, γιατί θα πρέπει να ανταγωνιστούν σε επιτυχίες την περσινή χρονιά. Μια σεζόν που τα τμήματά μας διεκδίκησαν 26 πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδας και κατέκτησαν τα 25. Αποκορύφωμα των περσινών επιτυχιών ήταν η συμμετοχή 4 τμημάτων μας σε ευρωπαϊκούς τελικούς και η κατάκτηση των 2 εξ’ αυτών.

Το Τσάμπιονς Λιγκ του Πόλο Ανδρών και το Τσάλεντζ Καπ του Βόλεϊ Γυναικών. Και οι δυο κατακτήσεις να σημειώσουμε ότι έγιναν στην έδρα του αντιπάλου, στην Τουρκία και στην Ιταλία. Ήταν επιτυχίες που μας γέμισαν με χαρά και υπερηφάνεια, όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και όλους τους υγιείς φίλαθλους τους Ελλάδας. Είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές μας και φέτος θα προσπαθήσουν και θα πετύχουν τις ίδιες και ακόμα περισσότερες κατακτήσεις και για την ιστορία τη δικιά τους και για την ιστορία του συλλόγου μας.

Ο Ολυμπιακός μας πλέον είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη και αυτό όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί το αποδεικνύουν οι δεκάδες τίτλοι που κατακτούμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα αλλά και οι συνεχόμενες επιτυχίες στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι τα τελευταία 7 χρόνια, όπου συμμετέχουμε ανελλιπώς με όλα τα τμήματά μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουμε φτάσει σε 13 ευρωπαϊκούς τελικούς, έχοντας κατακτήσει 6 τίτλους. Η ιστορία κάθε συλλόγου γράφεται από τους τίτλους.

Για όλα αυτά που πετύχαμε και θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε για όσο αντέχουμε όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, αθλητές και όλοι όσοι συμμετέχουν, θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τους αφανείς ήρωες των επιτυχιών που δεν είναι άλλοι από τα 100.000 Μέλη και Φιλάθλους που μας στηρίζουν κάθε χρόνο, προσφέροντας μια ισχυρή οικονομική βάση για το σύλλογο. Ένα θερμό χειροκρότημα για αυτούς.

Να ευχαριστήσουμε επίσης, την ΠΑΕ του κ. Μαρινάκη και την ΚΑΕ των κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, για την αμέριστη και διαρκή συνεργασία τους, τόσο στην καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεών τους προς τον Ερασιτέχνη, όσο και για τη βοήθειά τους στο εγχείρημα των Καρτών Μελών και Φιλάθλων. Η επιτυχία αυτή οφείλεται βασικά σε αυτή τη στήριξη. Ένα χειροκρότημα και για αυτούς, γιατί ο καθένας πρέπει να παίρνει αυτό που του αναλογεί.

inner

Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσουμε, τον άνθρωπο που πριν από 9 χρόνια, όχι μόνο έσωσε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά μας έδωσε τη δυνατότητα να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε έναν Ολυμπιακό πρωταθλητή σε όλα τα τμήματα και διεκδικητή ευρωπαϊκών τροπαίων. Ένα θερμό χειροκρότημα στο χρηματοδότη και εγγυητή αυτών των επιτυχιών τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τελειώνοντας θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία, σε κάποιους φίλους, της ομάδας οι οποίοι τόλμησαν και βγήκαν μπροστά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αναλαμβάνοντας κάποια τμήματα ως οι κύριοι χορηγοί και υποστηρικτές τους. Είναι ο κ. Λεριώτης ο οποίος για τέταρτο χρόνο έχει συνεισφέρει και προσφέρει στο γυναικείο μπάσκετ, έχοντας τρία αήττητα νταμπλ και πάει για το 4ο. Τον κ. Ξυνή ο οποίος είναι ο χορηγός μας και ο χρηματοδότης στο Χάντμπολ Ανδρών.

Είναι η δεύτερη χρονιά του, έχει κατακτήσει ένα νταμπλ και συνεχίζει αήττητος για το δεύτερο νταμπλ. Και από φέτος είναι ο κ. Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος είναι ο κύριος υποστηρικτής στο ανδρικό βόλεϊ και σύντομα θα είναι ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Είναι τεράστια για εμάς αυτή η προσφορά και οι τρεις αυτοί, φίλοι της ομάδας θα θέλαμε πάρα πολύ να γίνουν του χρόνου, 4-5 και να αναλάβουν και τα υπόλοιπα τμήματα και έτσι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και σε αυτές τις οικονομικές δυσκολίες που έχουμε.

Ένα τελευταίο, για το μέλλον των ομάδων μας είναι και οι εγκαταστάσεις. Όνειρο όλων μας είναι να έχουμε μια κλειστή σάλα, ένα κλειστό κολυμβητήριο. Πλέον η ευθύνη πέφτει στον πρόεδρο και δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος με την εμπειρία του εδώ και τέσσερα χρόνια, και είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι πάλι, αλλά και στον κ. Ιωακειμίδη που είναι ο άμεσος συνεργάτης μας το Δήμο Νικαίας, και όλοι μαζί να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να βρούμε τον τρόπο για να έχουμε ένα δικό μας σπίτι. Δεν αξίζουν αυτοί οι αθλητές, παγκόσμιοι πρωταθλητές και ευρωπαίοι να είναι άστεγοι. Καλή χρονιά σε όλους, ευχόμαστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί στις επιτυχίες και να είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ