Super League 2

Κούγιας: «Πουλάω. Απέτυχα...»

Πλήρως απογοητευμένος από τη νέα εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως πουλάει την Παναχαϊκή, διότι δεν αντέχει άλλο!

«Βόμβα» μετά τη νέα ήττα! Αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Αλέξης Κούγιας ήταν «σκασμένος» από την μέτρια –προς κακή- εμφάνιση της Παναχαϊκής (1-0) και δήλωσε πως βάζει οριστικά πωλητήριο στην ομάδα!

«Σε περίπου ένα μήνα συμπληρώνω πέντε χρόνια στην Παναχαϊκή. Είχα πει πως σε πέντε χρόνια θα την έχω εξυγιάνει οικονομικά και θα έχουμε ανεβεί Σούπερ Λιγκ. Ποτέ δεν φαντάστηκα πως το περιβάλλον της Παναχαϊκής θα ήταν τέτοιο. Αν γυρνούσα πέντε χρόνια πίσω, ποτέ δεν θα αναλάμβανα. Κατάφερα να την εξυγιάνω οικονομικά, κουράστηκα όμως ψυχολογικά. Έχω μάθει στις ομάδες που ήμουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που παρακολουθούμε ειδικά φέτος δεν το έχω ξαναζήσει. Είμαι πέντε χρόνια μόνος μου... Είτε ανέβουμε, είτε δεν ανέβουμε, θα είμαι μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα. Από σήμερα βάζω πωλητήριο», τόνισε σχετικά ο ιδιοκτήτης των Πατρινών.

Πάντως για την απόδοση της ομάδας του, έριξε ευθύνες στον νυν προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο, λέγοντας πως: «Γελάω με αυτά που είπε ο προπονητής μας, περί καλύτερης εικόνας. Εγώ ξέρω ποδόσφαιρο και δεν είναι δυνατόν ο προπονητής μας να βάζει χαφ τον Κιάσσο, τον Μπόζιτς που είναι 10άρι να παίζει 8αρι και να αγωνιζόμαστε με 3 αμυντικά χαφ. Εγώ έχω μάθει αλλιώς το ποδόσφαιρο, θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει μπάλα και όχι αυτό το συνονθύλευμα που είδαμε σήμερα. Δεν γίνεται να αλλάζω συνέχεια προπονητές. Και τον Καβακά ήθελα να στηρίξω μέχρι τέλους αλλά αυτός έφυγε σαν κλέφτης. Απέτυχα στις επιλογές προπονητών...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x