Επικαιρότητα

Κούγιας στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Κλασική κίνηση των λαθρεμπόρων»

Για την υπόθεση του Noor 1 και το γεγονός ότι το πλοίο θα δημοπρατηθεί μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την υπόθεση του Noor 1 και το γεγονός ότι το καράβι πλέον, πρόκειται να μπει σε δημοπρασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για την άνοδο της ΑΕΛ:

«Δεν ανεβάζω εγώ τις ομάδες. Τις ανεβάζουν οι παίκτες και οι προπονητές, όχι η διοίκηση. Η διοίκηση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να είναι τίμια και να πληρώνει στην ώρα της, όπως και να κάνει καλές κινήσεις».

Για το Noor-1 και την υπεράσπιση του κ.Μπουρδούβαλη:

«Νόμιζα ότι με καλέσατε για την υπόθεση του Σάββα Θεοδωρίδη, που με όρισε δικηγόρο του. Αφορά το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, γιατί με θεωρούσε υπαίτιο, ότι προκάλεσα εγώ κάποια επεισόδια. Η υπόθεση του Noor-1 είναι σε εξέλιξη. Πριν από 20 ημέρες και όταν απολογήθηκε ο κ. Μπουρδούβαλης, μου είπε ότι επιθυμεί να συναντηθούμε και ήθελε να αναλάβω την υπεράσπισή του. Του είπα ότι είναι αδιανόητο γιατί δεν γνωρίζω τη δικογραφία. Γνωρίζω όσα διαβάζω στις εφημερίδες. Όταν οι υποθέσεις είναι μακρόχρονες, οι αγορεύσεις είναι το μικρότερο. Του είπα ότι είναι το εύχομαι να αθωωθεί με όλη του την ψυχή. Εάν καταδικαστεί, του είπα ότι θέλω να τον υπερασπιστώ μετά για να τον βοηθήσω».

Για το αν το Νοor-1 είναι ένα από τα πειστήρια του εγκλήματος:

«Όταν υπάρχει μια καταγγελία μεταφοράς, με τον νόμο που υπάρχει τώρα, περιλαμβάνεται και το μεταφορικό Μέσο. Η εμπορία, η κατοχή, η μεταφορά, περιλαμβάνονται όλα στον όρο της διακίνησης των ναρκωτικών. Το μεταφορικό Μέσο μπορεί να είναι το οποιοδήποτε».

Για το ότι το Noor-1 πωλείται:

«Αυτό είναι μια συνήθης διαδικασία. Άλλο να είναι ένα ακίνητο και άλλο να είναι Μέσο μεταφοράς. Εάν πάτε στο ΟΔΔΥ, εκεί υπάρχουν όλα τα κατασχόμενα αυτοκίνητα. Έχουν γίνει εκθέσεις κατασχέσεως, μπορεί το δημόσιο να πλειστηριάσει τα αντικείμενα αυτά. Εάν, βέβαια, αθωωθεί ο κατηγορούμενος, μπορεί να διεκδικήσει την αξία του αντικειμένου ή πολλαπλάσια αυτού. Αυτό το καράβι (σσ. Noor-1) δεν κάνει ούτε όσο ένα πακέτο… Marlboro. Αυτό το καράβι αγοράστηκε για ένα ταξίδι, για οτιδήποτε χρειάστηκε να μεταφερθεί. Είναι κλασσική κίνηση παλιών λαθρεμπόρων, να παίρνουν ένα παλιό καράβι, ένα αυτοκίνητο, ένα ταχύπλοο ή οτιδήποτε άλλο παλιό».

Για τις συνομιλίες του Αιμίλιου Κοτσώνη που αποκάλυψε χθες η εκπομπή «ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ»:

«Δεν μπορώ να ξέρω εάν είναι σε δεινή θέση ο κ.Κοτσώνης, αλλά με την πρόταση της κα.Εισαγγελέως ενδεχομένως να είναι. Ωστόσο, είναι προτάσεις του Εισαγγελέα δεν είναι απόφαση δικαστηρίου. Στην υπόθεση του Noor 1 το λιμενικό είναι η διωκτική Αρχή. Η συνεργασία της με την αμερικανική, DEA, έφερε στο φως την υπόθεση του Noor 1».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x