Stoiximan Super League

Κούκλα, κούκλα!

Έστω και με το «φτωχό» 1-0, έστω και με δυσκολία, η Καλλονή επικράτησε (και) του Πλατανιά και με τη νέα νίκη τους οι νεοφώτιστοι... βλέπουν πεντάδα!

Κούρσα... όνειρο κάνει μέχρι στιγμής στη Σούπερ Λίγκα η Καλλονή, αν και πρωτάρα! Οι νησιώτες επικράτησαν του Πλατανιά 1-0 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, διευρύνοντας το σερί νικών τους στα τρία παιχνίδια.

«Χρυσός» σκόρερ ο Καζάκης στο 66’ που κυνήγσε σε όλο το παιχνίδι το γκολ και τελικά βρήκε δίχτυα ύστερα από 38 ματς στην πρώτη κατηγορία! Οι Κρητικοί ηττήθηκαν, αλλά διατηρούν μια μίνι διαφορά... ασφάλειάς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Είναι πάντως άξιο αναφοράς το γεγονός πως η Καλλονή έχει μέχρι στιγμής έξι νίκες κι άλλες τόσες ήττες, με την ισοπαλία για την ώρα να... αγνοείται!

Το ματς
Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ορεξάτοι, όμως οι οδηγίες του Αναστόπουλου για πίεση ψηλά έφεραν... καρπούς, αφού όσο περνούσε η ώρα ο Πλατανιάς ανέβαζε στροφές, έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες και στα μισά του πρώτου μέρους λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα, όμως ο Χογκ είπε όχι στον Τόρες. Η κατοχή ναι μεν ήταν οριακά υπέρ της Καλλονής, όμως οι Κρητικοί έδειχναν πιο επικίνδυνοι.

Οι νησιώτες όμως δεν είχαν σκοπό να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο. Και φρόντισαν να στείλουν το μήνυμά τους, όταν λίγα λεπτά πριν το φινάλε των πρώτων 45 λεπτών, ο Καζάκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Και δεν έμειναν εκεί. Έστω και με την 15λεπτη διακοπή στο ημίχρονο, οι παίκτες του Μαντζουράκη είχαν βάλει σαφή στόχο να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ακόμα κι όταν η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Γιατί στο 54’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καζάκης αρχικά σημάδεψε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μανούσος δεν κατάφερε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ε, μία δεν του βγήκε, την δεύτερη δεν τον ήθελε, η τρίτη ήταν η... φαρμακερή! Ο Καζάκης επωφελήθηκε την μπαλιά του Μαρσέλο και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0 στο 66’! Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Μαντζούρακης κάλυψε πλήρως την ομάδα του, δεν επέτρεψε στον Πλατανιά να επιστρέψει, με τους Κρητικούς βέβαια να χάνουν στην τελευταία φάση του αγώνα μεγάλη ευκαιρία με τον Μοράλ!

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Μανούσος (85' Γάλας), Λεοζίνιο (77' Σιλιγαρδάκης), Γκαρσία, Καζάκης (80' Περόνε)

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Ραφαέλ, Τετέ (63' Σιώπης), Αγκιλέρα, Μπέλιτς, Γουνδουλάκης (77' Μπεριάν), Κάταϊ (68' Μοράλ), Τόρες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x