Χάντμπολ

Κουρουμλίδης και Καφαντάρης στη ΧΑΝΘ

Δυνατά στην «μάχη» της παραμονής στην Handball Premier η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Συνεχίζει ακάθεκτη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν στην Handball Premier η ΧΑΝΘ.

H ομάδα του Αντώνη Τσολάκου αφού πρώτα κράτησε όλο τον βασικό κορμό (Δέσπος, Ιωννίδης, Τσιρογιάννης, Βασιάδης, Σαρηγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Μπαϊρλής, Ρεμπελάκος) στην συνέχεια προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον Σάββα Κουρουμλίδη και τον Νίκο Καφαντάρη για την περιφέρεια της.
O 27χρονος Κουρουμλίδης έμαθε το χάντμπολ στον Φίλιππο Βέροιας, όπου και αγωνίστηκε έως το καλοκαίρι του 2012, οπότε και ήρθε στη ΧΑΝΘ για ένα χρόνο. Τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στη γερμανική Neckarsulmer, ενώ πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Αερωπό Έδεσσας και την ολοκλήρωσε στην ΑΕΣΧ Πυλαίας. Συνολικά στο πρωτάθλημα της Handball Premier μετράει 96 συμμετοχές και 118 γκολ. Αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες έως και εκείνη των νέων, ενώ πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που φιλοξενήθηκε το 2011 στη Θεσσαλονίκη.

«Στη ΧΑΝΘ είχα αγωνιστεί μόλις για ένα χρόνο, όμως ήταν αρκετός ώστε σήμερα να νιώθω ότι επιστρέφω σε ένα σπίτι που με καλοδέχεται. Γνωρίζομαι με όλους τους αθλητές της ομάδας, ενώ με κάποιους μεγαλώσαμε μαζί στις ακαδημίες του Φιλίππου. Έχω μεγάλη διάθεση ώστε να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε ο ίδιος.

inner

Ο Νίκος Καφαντάρης επιστρέφει σε γνώριμα… λημέρια, καθώς φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από το 2013 έως και το καλοκαίρι του 2016, με απολογισμό 142 γκολ σε 45 αγώνες της Handball Premier. Πέρσι, αγωνίστηκε στην ΑΕΣΧ Πυλαίας με 39 γκολ σε 10 αγώνες. «Η απόφαση ήταν εύκολη. Η ΧΑΝΘ αποτελεί οικογένεια για μένα και χαίρομαι για την επιστροφή μου. Δεν βάζουμε ταβάνι στους στόχους και στις φιλοδοξίες. Θέλουμε να είμαστε καλά στην υγεία μας, να είμαστε χαρούμενοι γι΄αυτό που κάνουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει», τόνισε ο 23χρονος δίμετρος αριστερόχειρας, που έρχεται στην ομάδα με υποσχετική ενός έτους από τον Άρη.

Από την πλευρά του, ο γενικός αρχηγός του τμήματος Λευτέρης Σαρηγιαννίδης καλωσόρισε τον Νίκο Καφαντάρη λέγοντας ότι «είναι χαρά μας να έχουμε και πάλι κοντά μας έναν αθλητή που έχει αγαπήσει τη ΧΑΝΘ. Αυτή η σχέση είναι αμοιβαία. Ο Νίκος μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα και στο ελληνικό Handball. Του εύχομαι υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x