Επικαιρότητα

Κουρουμπλής: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Τσίπρας

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις: «Τη διαφορά αυτή την βλέπετε εσείς, εγώ όπως γνωρίζετε δεν βλέπω».

«Η κυβέρνηση εκτιμά τη στάση των αγροτών και την κατανόηση που έχουν επιδείξει και δεν θα τους ξεχάσει στο μέλλον» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Η Ιθάκη του Τσίπρα είναι η ρύθμιση του χρέους. Ο Τσίπρας να ξέρετε πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Όλοι όσοι βάλουν εναντίον της κυβέρνησης θα πρέπει να κάνουν υπομονή τέσσερα χρόνια και τότε θα δούμε». Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τη ΝΔ να προηγείται, ο υπουργός δεν θέλησε να τοποθετηθεί και είπε αστειευόμενος «τη διαφορά αυτή την βλέπετε εσείς, εγώ όπως γνωρίζετε δεν βλέπω».

Για το μεταναστευτικό ζήτημα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σημείωσε «η Ελλάδα θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το ζήτημα με ανθρωπιά και μακροπρόθεσμα θα κερδίσει και από αυτή της τη στάση και από αυτή της τη συμπεριφορά».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x