Stoiximan Super League

Κούσας: «Να μείνουμε στη κατηγορία»

Την παραμονή του Παναιτωλικού έθεσε ως στόχο ο Γιώργος Κούσας, μιλώντας στην κάμερα της Nova εν όψει της σημερινής πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό.

Ο 31χρονος αμυντικός τόνισε πως «γνωρίζουμε πολύ καλά που πηγαίνουμε. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι» για το αποψινό αγώνα με τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας άσος στο Novasports

Για τη φετινή συμμετοχή του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα:

«Σίγουρα χρειάζεται η εμπειρία. Χρειάζεται να έχεις στην ομάδα ορισμένους παίκτες που να έχουν κάποια παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά δεν παύει να χρειάζονται και οι νεαροί, οι οποίοι όπως είδαμε και σήμερα έχουν πάρα πολύ ταλέντο και πιστεύω πως θα κάνουμε μία πολύ καλή ομάδα».

Για το πότε θεωρεί πως θα δέσουν οι Αγρινιώτες:

«Σίγουρα χρειάζεται κάποιος καιρός για να δέσει η ομάδα. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι στις πρώτες αγωνιστικές θα λείπουν κάποια παιδιά λόγω καρτών και σίγουρα είναι δυσάρεστο να μην πηγαίνεις με όλη την ομάδα κομπλέ».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά που πηγαίνουμε. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό με τον προπονητή. Μας έχει πει ορισμένα πράγματα και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Να μείνουμε στην κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x