Ελλάδα

Κουστένης: «Πάμε για το θαύμα»

Στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του Ηλυσιακού στη νίκη τους επί του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Τζίμης Κουστένης, τονίζοντας πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή.

Τα στοιχεία του παιχνιδιού του Ηλυσιακού που έφεραν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ εξήγησε ο Τζίμης Κουστένης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ηλυσιακού αναφέρθηκε στο… θαύμα που διεκδικεί η ομάδα του στο επόμενο παιχνίδι στο Ρέθυμνο, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Καυκή ο οποίος αγωνίστηκε τραυματίας.

«Έπρεπε να κερδίσουμε για να έχουμε μια ευκαιρία ακόμη, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των άλλων. Κάναμε κατάθεση ψυχής στο πως πηγαίναμε στη μπάλα και γενικότερα στη διάθεση μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ επανήλθε και το ματς κρίθηκε σε μια κλωστή… Όλοι ήταν εξαιρετικοί, όμως θέλω να πω ξεχωριστά ένα μπράβο στον Καυκή που έπαιξε τραυματίας.

Τώρα πάμε για ένα θαύμα στο Ρέθυμνο. Πιστεύω στους παίκτες και στην ομάδα. Παρά τους τραυματισμούς και τις όποιες ελλείψεις τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους. Η πίεση είναι μέρος της δουλειάς μας. Όταν ήρθα στον Ηλυσιακό είπα ότι θα παλέψουμε να νικήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς και αυτό θα κάνουμε μέχρι τέλους. Θέλαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όμως τα συνθήματα εναντίον του κόουτς Μαρκόπουλου είναι αδικαιολόγητα. Ο κόουτς αξίζει το σεβασμό όλων μας
», δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης ενώ ο Παναγιώτης Καυκής από την πλευρά των παικτών του Ηλυσιακού είπε:

«Ήταν δύσκολο για μας να επανέλθουμε μετά την ήττα στη Ρόδο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στο προπονητικό τιμ. Ίσως γίνει το θαύμα στο Ρέθυμνο… Μακάρι! Μπήκαμε δυνατά και πήραμε διαφορά. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιδράσει. Είμαστε και τυχεροί που νικήσαμε από τη στιγμή που το ματς πήγε στο σουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x