Ελλάδα

Κουστένης: «Θα ήταν υπέρβαση, αλλά...»

Ο Δημήτρης Κουστένης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Άρη, αν και περίμενε μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα από τους παίκτες του Πανελευσινιακού.

Το έργο του Πανελευσινιακού στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο, αλλά η εικόνα της ομάδας του Δημήτρη Κουστένη δεν άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή, μετά την ήττα με 79-61.

«Γνωρίζαμε ότι θα δεχθούμε μεγάλη πίεση από τον ΑΡΗ. Είχαμε δύο δεκάλεπτα αδράνειας. Δώσαμε στον ΑΡΗ το δικαίωμα να πάρει διαφορά. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να ανταπεξέλθουμε, στο τρίτο δεκάλεπτο όμως ο αντίπαλος πήρε μία διαφορά ασφαλείας. Από τη στιγμή που σημείωνε τα εύκολα καλάθια, ήταν δύσκολο να μπούμε ξανά στο ματς. Μία νίκη εδώ, θα ήταν υπέρβαση», τόνισε.

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης, που τέθηκε αντιμέτωπος με την περσινή του ομάδα, είπε: «Ο Άρης κέρδισε δίκαια, επέβαλε τον ρυθμό του και προσωπικά δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Ολη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε σκληρά. Θέλαμε να περιορίσουμε τον Πάσαλιτς και τον Σάσα. Με τον έναν από τους δύο τα καταφέραμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και καλή χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x