Ελλάδα

Κουταλιανός: «Πρόκληση το κύπελλο»

Για την προετοιμασία του Κολοσσού και το πρώτο επίσημο ματς για το κύπελλο Ελλάδας μίλησε ο συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Μιχάλης Κουταλιανός.

Με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη μέχρι τις 12 Οκτωβρίου συνεχίζεται η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου, σύμφωνα με τον Μιχάλη Κουταλιανό.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ξεκινήσει τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των παικτών. Δουλεύουμε πάνω σε όλα τα κομμάτια του μπάσκετ και τη φυσική κατάσταση, με τη βοήθεια του γυμναστή μας Μάριου Γρεμμενά. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά απ’ όλους τους παίκτες, οι οποίοι δίνουν σε καθημερινή βάση τον καλύτερο τους εαυτό. Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στις 12 Οκτωβρίου, όταν και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για όλους και οφείλουμε να ετοιμαστούμε κατάλληλα, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα της Α1».

Όσον αφορά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, στις 21 Σεπτεμβρίου για το κύπελλο Ελλάδας, ο Μιχάλης Κουταλιανός ανέφερε:

«Ουσιαστικά η αναμέτρηση αυτή αν και επίσημη εντάσσεται στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας μας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Είτε ο Κόροιβος Αμαλιάδας κερδίσει είτε η Α.Ε.Κ., θα είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος. Είναι από τα παιχνίδια που αν δεν το προσέξεις και υποτιμήσεις τον αντίπαλο, μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Όλοι γνωρίζουμε ότι για τους αντιπάλους μας το παιχνίδι αυτό θα είναι πρόκληση. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα δούμε για πρώτη φορά την ομάδα σε ρυθμούς αγώνα και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x