Europa League

Κουτρουμπής: «Μάθημα για του χρόνου»

Ως ένα καλό μάθημα εν όψει της συνέχειας και της επόμενης χρονιάς αντιμετωπίζει τη φετινή παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Τουλάχιστον την ισοπαλία άξιζε ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα κόντρα στην Ντινάμο σύμφωνα με τον Γιώργο Κουτρουμπή.
Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» μιλώντας μετά το παιχνίδι στάθηκε στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» χτύπησαν όλα τα παιχνίδια με εξαίρεσε εκείνο απέναντι στην Εστορίλ και όπως είπε, η φετινή παρουσία μπορεί να αποτελέσει ένα καλό μάθημα για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ξεκινήσαμε πολύ καλά παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε με τον Μάρκους, ενώ στο δεύτερο δεχθήκαμε ένα γκολ από κόντρα, ισοφάρισαν και μετά δεν ξέρω για ποιο λόγο, ήμασταν πολύ ανοιχτοί πίσω, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Είναι και πολύ ποιοτική ομάδα όπως είδαμε και δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το αν μένει πικρία από τον γρήγορο αποκλεισμό απ' την Ευρώπη:

«Ναι μένει διότι σε όλα τα ματς, εκτός απ' την Εστορίλ εκτός έδρας, νομίζω δείξαμε αρκετά καλή εικόνα, κοντράραμε θεωρητικά μεγαλύτερες ομάδες, με μεγαλύτερο μπάτζετ και σήμερα πιστεύω δείξαμε ότι αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα για του χρόνου στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x