Επικαιρότητα

Κουτσούμπας: Δεν βγαίνουμε από το Μνημόνιο με τα ψηφισμένα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γ.γ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ με την πρώτη αξιολόγηση έβαλε την ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση.

Η Ελλάδα δεν βγαίνει από το Μνημόνιο με τα μέτρα που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για μετά το 2019 και το 2020 λέει σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο γ.γ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τονίζει, πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ με την πρώτη αξιολόγηση έβαλε την ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση. Με την δεύτερη, φόρτωσε στον λαό ένα τέταρτο Μνημόνιο και με την τρίτη σχεδιάζει με το κουαρτέτο και βάζει στο στόχαστρο το δικαίωμα της απεργίας.

Ο κ. Κουτσούμπας θεωρεί πως η μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις είναι μια ηχηρή απάντηση στην κοροϊδία της κυβέρνησης και στο κλίμα της αναμονής και της ανοχής που καλλιεργεί με το «δήθεν τέλος των Μνημονίων» και την ανάπτυξη που όλο είναι στο δρόμο και όλο έρχεται ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Τσίπρας εξελίσσεται σε μεγάλο πολιτικό απατεώνα.

Ο γ.γ του ΚΚΕ αναφέρει τέλος πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που «βγάζει στο σφυρί» την περιουσία χιλιάδων λαϊκών οικογενειών έχει ήδη συμφωνήσει με τους θεσμούς την ποινικοποίηση των μαζικών αντιδράσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς.


Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x