Πόλο

Κόχειλας: «Είμαι οπαδός του Εθνικού»

Ο Γιάννης Κόχειλας γύρισε στην ομάδα της καρδιάς του και στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε εχαριστημένος από την κίνηση των ανθρώπων του Εθνικού να ξαναφορέσει το σκουφάκι του "αυτοκράτορα".

Ο 31χρονος περιφερειακός μίλησε στο ethnikospeiraia.blogspot.gr για την επιστροφή του, τους στόχους της χρονιάς ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Εθνικού.

Για την επιστροφή του:

Για μένα είναι πολύ σημαντικό που ήρθα στην ομάδα, που ενδιαφέρθηκε ο Εθνικός και οι άνθρωποι είναι τώρα στον Εθνικό. Ξεκίνησα στον Εθνικό, μεγάλωσα στον Εθνικό, έπαιζα 10 χρόνια, είναι η πρώτη μου ομάδα και θα έλεγα ότι είμαι οπαδός του Εθνικού όλα αυτά τα χρόνια ξεκινώντας από αυτή την ομάδα. Οπότε για μένα ήταν πού σημαντικό να γυρίσω στην ομάδα της καρδιάς μου, που μεγάλωσα και ευελπιστώ να έχουμε υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα του στόχους της.

Για τους στόχους της σεζόν:

Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για τους στόχους, σίγουρα θέλουμε η ομάδα να πάει καλύτερα από πέρσι. Θέλουμε να φτάσει όσο δυνατόν ψηλότερα μπορούμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Τώρα αν είναι αυτό η 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη ή η είσοδος στην τετράδα είναι ευπρόσδεκτα. Αλλά όλα γίνονται μέσα από την δουλειά, σκοπός είναι να δουλέψουμε σωστά, σκληρά ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το μήνυμα του στον κόσμο:

Στον κόσμο του Εθνικού θα ήθελα να πω ότι τους θέλουμε δίπλα μας να μας στηρίξουν, εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε η ομάδα να πάει όσο καλύτερα μπορεί και από την πλευρά μας να τους δώσουμε όσο περισσότερες χαρές μπορούμε.

Πηγή: Waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x