Euroleague

Κοζέρ: «Νίκη με Ολυμπιακό»

Ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Φαμπιάν Κοζέρ. Παρόλα αυτά, ο 27χρονος γκαρντ της Λαμποράλ Κούτσα επισήμανε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη την Παρασκευή (24/10).

Αναμφίβολα, η Λαμποράλ Κούτσα δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην ACB, καθώς έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην Ευρωλίγκα όμως, έκανε το… καθήκον της ενάντια στην Νεπτούνας.

Με αφορμή το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (Παρασκευή 24/10), ο Φαμπιάν Κοζέρ επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για την ομάδα του, να βρει την χαμένη της ψυχολογία.

«Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να κρατήσει ψηλά το κεφάλι της, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Είναι αλήθεια πως ενάντια στον Ολυμπιακό έχουμε την ευκαιρία να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας, κάνοντας ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», ήταν η τοποθέτηση του 27χρονου γκαρντ.

Ωστόσο, παρά το επίπεδο δυσκολίας που έχει αυτός ο αγώνας, τόνισε πως οι Ισπανοί θέλουν να φύγουν με το ροζ φύλο αγώνα απ’ τον Πειραιά.

«Δεν υπάρχει χρόνος. Στην Ευρωλίγκα και στην ACB όλα κυλούν πολύ γρήγορα και δε μπορούμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Θέλουμε να νικήσουμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή», ήταν τα λόγια του Κοζέρ.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x