Χάντμπολ

Κρανάκης: «Να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας»

Η Εθνική χάντμπολ των ανδρών αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο τη Μεγάλη Βρετανία και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Γιώργος Κρανάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ, τόνισε πως χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα και να φέρουν οι διεθνείς το ματς στα μέτρα τους, ενώ αναφέρθηκε στη λογική των κλήσεων των παικτών που αγωνίζονται εντός και εκτός Ελλάδος.

Αναλυτικά: «Στόχος της αναχώρησής μας από την Πέμπτη είναι και η μίνι προετοιμασία που θα κάνουμε στο Λονδίνο. Είναι η τρίτη φορά που παίζουμε τα τελευταία δύο χρόνια με τη Μεγάλη Βρετανία. Πρέπει να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα για να φτάσουμε στη νίκη. Δεν ξέρουμε ακόμα με ποια σύνθεση θα αγωνιστεί ο αντίπαλός μας, καθώς στο Λουτράκι έπαιξε χωρίς επτά παίκτες από την Ολυμπιακή ομάδα.

Έχουμε παίκτες εντός και εκτός Ελλάδας, που έχουν κληθεί. Η λογική μας και σε αυτές τις κλήσεις είναι η ίδια, αρχικά οι αθλητές που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και, ακολούθως, η σταδιακή ανανέωση που επιχειρούμε. Κατά καιρούς, έχουμε καλέσει αρκετούς αθλητές σε καμπ και προπονήσεις. Από όλους τους νέους αθλητές, τους οποίους θέλουμε να εκμεταλλευτούμε για το μέλλον, απαιτείται να δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους για να είναι μέλη της Εθνικής ομάδας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x