Stoiximan Super League

«Κρατήσαμε γκολ για τον Ολυμπιακό»

«Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ αλλά κρατήσαμε για τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Ντάνιελ Πράνιτς σε συνέντευξή που παραχώρησε ενόψει του αυριανού μεγάλου ντέρμπι.

«Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ αλλά κρατήσαμε για τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Ντάνιελ Πράνιτς σε συνέντευξή που παραχώρησε ενόψει του αυριανού μεγάλου ντέρμπι.

«Θα βγούμε στο γήπεδο για να δώσουμε την μάχη μας και να τους δείξουμε πως αυτή την συγκεκριμένη στιγμή είμαστε καλύτεροι από αυτούς», αναφέρει.

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Πράνιτς στην ''Πράσινη''

Νίκη-πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, με εσένα να επιστρέφεις έπειτα από έναν τραυματισμό. Είσαι πάλι στην επιθυμητή κατάσταση;

Όλα πήγαν καλά για μένα και την ομάδα. Αυτό που έχει σημασία είναι πως νικήσαμε και πήραμε την πρόκριση που θέλαμε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Παίξαμε αρκετά καλά και θα μπορούσαμε στο τέλος να πετύχουμε και άλλα γκολ, αλλά... κρατήσαμε και για τον Ολυμπιακό.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχες πει πως θα δούμε το 100% του Ντάνιελ Πράνιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φοβάσαι ότι ο τελευταίος τραυματισμός μπορεί να σε άφησε λίγο πίσω;

Ναι το θυμάμαι... Θα δούμε τι θα γίνει. Απέναντι στον Εργοτέλη όλα πήγαν καλά. Δεν αισθάνθηκα την παραμικρή ενόχληση και θεωρώ πως ήταν πολύ καλό ότι αγωνίστηκα αρκετά λεπτά σε αυτό το παιχνίδι εν όψει του ντέρμπι. Θα ξεκουραστώ και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό. Το πιο σημαντικό είναι πως πιστεύω ότι και η ομάδα είναι έτοιμη. Ανυπομονώ γι' αυτό το ματς.

Έχεις δει τον Ολυμπιακό, γνωρίζεις τις δυνατότητες της δικής σου ομάδα, τι να περιμένουμε από αυτή την αναμέτρηση;

Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα του Πρωταθλήματος. Είναι ένα ντέρμπι και φυσικά όλοι θέλουν να νικήσουν. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Θα βγούμε στο γήπεδο για να δώσουμε την μάχη μας και να τους δείξουμε πως αυτή την συγκεκριμένη στιγμή είμαστε καλύτεροι από αυτούς.

Θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα είναι δύσκολο, είναι μια καλή ομάδα, το δείχνει αυτό σε κάθε αγωνιστική, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για αυτούς και με την βοήθεια των οπαδών να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x