Χάντμπολ

Κράτησε την έδρα της με επική νίκη επί του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ!

Μεγάλη νίκη στην παράταση πανηγύρισε η ΑΕΚ, που επιβλήθηκε 27-26 του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των ημιτελικών της Α1 χάντμπολ ανδρών. Επική εμφάνιση από Συγγάρη που απέκρουσε πέναλτι στην εκπνοή!

Μεγάλη νίκη με 27-26 επί του ΠΑΟΚ πανηγύρισε η ΑΕΚ στο πρώτο ματς των ημιτελικών της Α1 χάντμπολ ανδρών.

Οι Θεσσαλονικείς κράτησαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της κανονικής διάρκειας, όμως οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν με σερί τεσσάρων τερμάτων και προηγήθηκαν (19-18) στο 48:50.

Από εκείνο το σημείο και μετά ξεκίνησε το… θρίλερ. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει στο +2 (20-22 στο 56’ και 21-23 στο 58’). Ο «δικέφαλος του βορρά» δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά του, με τους ΓΙάκομπσεν και Μπάγιο να σκοράρουν στο τελευταίο λεπτό και να στέλνουν το ματς στην παράταση με 23-23.

Με… άγριες διαθέσεις μπήκε στον έξτρα χρόνο ο Γιάκομπσεν, ο οποίος με τρία προσωπικά τέρματα έδωσε στην ΑΕΚ θέση οδηγού με 26-24. Ο Συγγάρης κατέβασε ρολά σε εκτέλεση πέναλτι του Κωστακίδη και κράτησε το προβάδισμα των «κιτρινόμαρων», με τους Μυλωνά και Μαστορογιάννη να τον νικούν στη συνέχεια και να μειώνουν σε 27-26 για τον ΠΑΟΚ.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, όμως, ήταν αυτός που είπε τελικά την τελευταία λέξη στο παιχνίδι. Δύο δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Γιάκομπσεν είδε κόκκινη κάρτα και ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι , όμως ο Συγγάρης είπε ξανά «όχι» στην εκτέλεση του Κωστακίδη και κράτησε τη νίκη για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x