Mini Football

Κρατούν μόνο την εμπειρία

Ως εμπειρία και μόνο μπορούν οι διεθνείς μας της ομάδας ποδοσφαίρου Σάλας να αντιμετωπίσουν το φιλικό με την Ισπανία. Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας αφού η Εθνική μας ηττήθηκε 14-2.

Το μόνο που μπορούν να κρατήσουν οι διεθνείς μας από το φιλικό με την Εθνική Ομάδα της Ισπανίας είναι οι εμπειρίες που αποκόμισαν, παίζοντας με μια από τις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος.

Φανερή η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αφού οι Ισπανοί δεν δυσκολεύτηκαν να συντρίψουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 14-2.

Βέβαια, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, αφού οι «φούριας ρόχας» αποτελούν μια από τις υπερδυνάμεις στο χώρο του ποδοσφαίρου σάλας.

Επίσης, αυτό που πρέπει να κρατήσει η Εθνική είναι η τιμή που της έγινε να προσκληθεί στο συγκεκριμένο φιλικό, το οποίο έγινε με σκοπό τη βράβευση ενός από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές σάλας σε παγκόσμιο επίπεδο του Κίκε.

Η σύνθεση της εθνικής ομάδας που παρατάχθηκε σε αυτό το φιλικό ήταν:
οι Βασίλειος Ασημακόπουλος, Θωμάς Πάνου, Δήμος Ράπτης και Ηλίας Κωνσταντίνου από την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, οι Σπυρίδων Κονδυλάκης, Ελευθέριος Κουβαράς και Ιωάννης Δελαπόρτας από τον ΑΣΕ Δούκας, ο Αντώνιος Μάνος από τον Ηνίοχο, οι Σωκράτης Μουρδουκούτας, Χρήστος Αχής, Δημήτριος Θεοφίλου και Παναγιώτης Αρτινός από τον Αθήνα 90, ο Απόστολος Γκαϊφύλιας από τον Μινώταυρο και ο Πέτρος Κατεβτσιάν από το Νέο Ικόνιο.


Επιμέλεια Γιώργος Ντιμπένκος Κυριαζόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x