Πόλο

Κρεμάει το «γαλανόλευκο» σκουφάκι η Μανωλιουδάκη

Το τελευταίο κεφάλαιο στο τεράστιο ταξίδι της με την Εθνική ομάδα επέλεξε να γράψει η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία ανακοίνωσε το αντίο της από την «γαλανόλευκη».

Η ήττα της Ελλάδας από την Ισπανία για τα προημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης ήταν η τελευταία συμμετοχή της Φιλιώ Μανωλιουδάκη με την Εθνική ομάδα.

Η 31χρονη περιφερειακός με ένα μήνυμα στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook, ανακοίνωσε την απόσυρση της από τις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».

Η Μανωλιουδάκη με αυτό τον τρόπο βάζει τέλος σε μία τεράστια πορεία η οποία μετρά συνολικά 263 συμμετοχές και 168 τέρματα, ενώ ήταν μέλος και της αποστολής που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σανγκάης το 2011.

«Ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο έντονες στιγμές φτάνει στο τέλος του κ μαζί του ολοκληρώνεται κ το δικό μου όμορφο ταξίδι με την Εθνική Ομάδα! Έφτασε η στιγμή που δεν θα ξανά φόρεςω το αγαπημένο μου γαλανόλευκο σκουφάκι! Είμαι παρά πολύ περήφανη που ύπαρξα μέλος αυτής της ομάδας! Είμαι πολύ χάρουμενη γιατί θα έχω να θυμάμαι παρά πολλά!! Όμορφες κ άσχημες στιγμές αλλά και αναμνήσεις που θα μου μείνουν για πάντα στο μυαλό κ στην καρδιά μου!! Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριες μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια!! Τους προπονητές μου και ειδικά το Γιώργο Μορφέση που συνεργαστήκαμε τα περισσότερα χρόνια αλλά και ζήσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της ομάδας!! Θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα που μου πρόσφερε τόσα πολλά!
Με σεβασμό κ εκτίμηση, Φιλιώ Μανωλιουδάκη»


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x