Viral

Κρέσπο: «Έχω συμμετάσχει σε... όργιο» (video)

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Ερνάν Κρέσπο σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι έχει συμμετάσχει σε όργιο!

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή προέβη ο Ερνάν Κρέσπο σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του.

Ο Αργεντινός με την μεγάλη καριέρα στην Ιταλία, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όταν ήταν νεαρός, ήταν πιο... ανέμελος, έχοντας πάρει μέρος ακόμα και σε όργιο, χωρίς πάντως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ναι, αλλά υπάρχουν λίγα να πω. Μόνο να φανταστείτε...Πάντα ήταν περισσότερες οι γυναίκες. Με την γυναίκα μου γνωριστήκαμε στα 27 και έκανα το ποδοσφαιρικό ντεμπούτο μου στα 18. Ξέρεις τότε. Νέος, διάσημος, κάνεις τα πάντα. Μάλλον όχι τα πάντα. Αλλά δοκιμάζεις πράγματα, το απολαμβάνεις», σχολίασε

Επιπλέον πρόσθεσε: «Με την ωριμότητα που έχω σήμερα, δεν είναι κάτι που με διασκεδάζει και δεν το θεωρώ λόγο υπερηφάνειας, αντίθετα ήταν μία εμπειρία ζωής που μου επέτρεψε να βρω τη σοβαρότητα αργότερα με τη γυναίκα μου και να πω ότι έχω ήδη ζήσει πράγματα, οπότε δεν χρειάζεται να τα ξανακάνω, δεν αξίζει τον κόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x