Πόλο

Κρίμα και άδικο!

Το καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός και επιβλήθηκε 8-6 της Μπρέσια στο Παπαστράτειο, αλλά δεν μπόρεσε να πρόκριθεί στο Final 6, καθώς η Έγκερ νίκησε την ίδια ώρα την Μπαρτσελονέτα με 11-6.

Νίκη χωρίς αντίκρισμα πήρε ο Ολυμπιακός στην τελευταία αγωνιστική του Champions League. Οι Πειραιώτες επικράτησαν μεν 8-6 της Μπρέσια στο Παπαστράτειο, αλλά η Μπαρτσελονέτα δεν τους έκανε… τη χάρη, αφού ηττήθηκε εύκολα με 11-6 από την Έγκερ.

Έτσι, οι Ούγγροι είναι αυτοί που θα πάρουν το τρίτο εισιτήριο για το Final-6 της διοργάνωσης που θα γίνει στη Βαρκελώνη, εκτός από την πρωτοπόρο Προ Ρέκο και τους Ισπανούς, παρότι ο Ολυμπιακός κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου, αφού η Μπαρτσελονέτα προκρίνεται αυτόματα ως «οικοδέσποινα» για τον τίτλο. Οι Πειραιώτες «πλήρωσαν» τις δύο ήττες από τους Καταλανούς, καθώς με μία νίκη ακόμα θα ήταν αυτοί που θα πανηγύριζαν τη συμμετοχή τους στο Final 6.

inner

Στο Παπαστράτειο οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν από νωρίς των Ιταλών παίρνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων (5-3) στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια οι παίκτες του Μουρίκη διεύρυναν τη διαφορά από την Μπρέσια κατά ένα τέρμα (8-5) με τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τέλος για το τελικό 8-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-2, 0-1

Ολυμπιακός: Βλαχόπουλος 2, Μαγιαράκ 2, Κολόμβος 1, Δελακάς 1, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1.
Μπρέσια: Μποντεγκάς 2, Τζόρτζι 1, Μολίνα 1, Παγκάνι 1.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x