Europa League

«Κρίνεται» του Μακ

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα κριθεί η συμμετοχή του Ρόμπερτ Μακ στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, την ώρα που ο Στέφανος Αθανασιάδης ετοιμάζεται να ξεκινήσει ως βασικός.

Ως βασικός αναμένεται να αγωνιστεί ο Στέφανος Αθανασιάδης στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο διεθνής επιθετικός είχε βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης τη Δευτέρα, ενώ χθες γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι ο 26χρονος παίκτης θα δώσει το «παρών» σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς κρίνεται το μέλλον του στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του, ο Ρόμπερτ Μακ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στο δεξί του πόδι από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και χθες πονούσε.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ακολούθησε θεραπεία και γυμναστήριο και σήμερα θα κριθεί αν θα αγωνιστεί κόντρα στους «βιόλα».

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δούλεψε χθες περισσότερο τα τελειώματα των φάσεων και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό σε μικρό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x