Επικαιρότητα

Κρήτη: 49χρονος Έλληνας «έγδυσε» αποθήκη 36χρονης Λετονής

«Σήκωσε» εμπόρευμα αξίας 8.000 ευρώ

Όλα τα εμπορεύματα αξίας 8.000 ευρώ που βρήκε στην αποθήκη της επιχείρησης μιας 36χρονης Λετονής σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, τα «σήκωσε» ένας 49χρονος Έλληνας ο οποίος τα φόρτωσε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και τα πήγε στο σπίτι του!

Όμως, τα ίχνη του εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έκαναν έρευνα και βρήκαν τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στην αλλοδαπή ιδιοκτήτριά τους. Το αυτοκίνητο του δράστη κατασχέθηκε και ο 49χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, ένας 34χρονος Έλληνας διέρρηξε μέρα- μεσημέρι ένα σπίτι και άρπαξε διάφορα κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ. Όμως, ταυτοποιήθηκε μέσα σε λίγες ώρες από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

*** Στην πόλη των Ιωαννίνων, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η κλοπή χρηματικού ποσού από ένα ισόγειο διαμέρισμα. Ως δράστης κατηγορείται ένας 34χρονος Έλληνας που τρύπωσε μέσα από ένα ανασφάλιστο παράθυρο το βράδυ της Τρίτης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

*** Στο Αγρίνιο, ένας 23χρονος Έλληνας έσπασε το βοηθητικό τζάμι ενός αυτοκινήτου και άρπαξε από μέσα ένα σακίδιο με ρούχα της κόρης του ιδιοκτήτη αξίας 150 ευρώ! Όμως, συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και το σακίδιο παραδόθηκε στην κοπέλα, ενώ ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x