Επικαιρότητα

Κρήτη: Παρίσταναν τους πελάτες και... ξάφρισαν συνεργείο

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προσφέρθηκε να βοηθήσει δυο άγνωστους άνδρες που έφτασαν στο συνεργείο με μηχανή μεγάλου κυβισμού όμως δεν είδε ότι ο συνεπιβάτης τρύπωσε στο εσωτερικό του συνεργείου

Συνήθως, οι ιδιοκτήτες πληρώνουν ακριβά τις βλάβες που παθαίνουν τα οχήματά τους, όταν τα πηγαίνουν στο συνεργείο. Στην περίπτωση ενός ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στο Γάζι του Ηρακλείου, όμως, συνέβη το αντίθετο καθώς τον ξάφρισαν οι... πελάτες του!

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προσφέρθηκε να βοηθήσει τους δυο άγνωστους άνδρες που έφτασαν στο συνεργείο του με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και του ζήτησαν να τους βοηθήσει με πρόβλημα μηχανολογικής φύσεως που υποτίθεται ότι παρουσίαζε η μηχανή. Για να εξυπηρετήσει τους «πελάτες», άρχισε αμέσως να αναζητά την υποτιθέμενη βλάβη και δεν είδε ότι ο συνεπιβάτης τρύπωσε αθόρυβα στο εσωτερικό του συνεργείου.

Βλάβη δεν διαπίστωσε ο μηχανικός κι έτσι οι άγνωστοι τον ευχαρίστησαν, ανέβηκαν στην μοτοσικλέτα και έγιναν καπνός. Όταν ο επιχειρηματίας μπήκε στο γραφείο του, διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά 2.000 ευρώ και αμέσως κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα των δυο μηχανόβιων. Έτσι, κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία, δίνοντας όσο το δυνατό πιο σαφή περιγραφή των δραστών που αναζητούνται.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x