Επικαιρότητα

Κρήτη: Στον εισαγγελέα πατέρας και γιος για το θερμοκήπιο με τα… χασίς

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από συνεχιζόμενη έρευνα της αστυνομίας η οποία είχε πληροφορίες για την δράση τόσο του πατέρα όσο και του γιου

Το κατώφλι του εισαγγελέα Λασιθίου αναμένεται να περάσουν σήμερα πατέρας και γιος που κατηγορούνται για την μεγάλη ποσότητα δενδρυλλίων χασίς που καλλιεργούσαν στο θερμοκήπιο.

Στους δύο άνδρες – που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ιεράπετρα – αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις ενώ θα καθοριστεί και το πότε θα απολογηθούν για όσα κατηγορηθούν.

Το χρονικό

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από συνεχιζόμενη έρευνα της αστυνομίας η οποία είχε πληροφορίες για την δράση τόσο του πατέρα όσο και του γιου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x