Πόλο

Κρητική μπαλοθιά Ολυμπιακού με Μυλωνάκη;

Δυνατά στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Μανόλη Μυλωνάκη έχει μπει ο Ολυμπιακός, με τον διεθνή περιφερειακό να μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τον ΝΟΒ.

Ο Ολυμπιακός το έχει πάρει απόφαση φέτος ότι είναι αναγκαίο για τα δεδομένα του συλλόγου να πάει στην τελική φάση της Ευρωλίγκας. Και μετά την αποκάλυψη του waterpololive.gr ότι θα πάει και για 2ο ξένο (αν πει αρχικά το «ναι» ο Μάγιαρακ) που θα αγωνίζεται κι ως κεντρικός αμυντικός για να καλυφθεί το κενό (όπως φαίνεται) του Τάσου Σχίζα, σήμερα (13/06) σας αποκαλύπτουμε και κάτι πιο… ελληνικό.

Οι παράγοντες των «ερυθρολεύκων» θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μανόλη Μυλωνάκη, τον διεθνή περιφερειακό που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται φέτος με τον ΝΟΒ.

Οι κινήσεις αναμένονται να γίνουν πιο… αστραπιαίες, όταν κι ο Μυλωνάκης συναντηθεί με τους διοικούντες της νυν ομάδας του και ξεκαθαριστούν τα δεδομένα (δηλαδή αν τον θέλουν και για τη σεζόν 2014-15 στον «Λαιμό»).

Όπως καταλαβαίνει κι ο πλέον αδαής, αν επιστρέψει ο Κρητικός περιφερειακός στον Πειραιά (κι ίσως δεν είναι ο μοναδικός), τότε ο ΝΟΒ αποδυναμώνεται αρκετά κι ο Ολυμπιακός «σφραγίζει» το νταμπλ εντός συνόρων.

Πηγή: www.waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x