Stoiximan Super League

«Κρητική υπερηφάνεια»

Το «παρών» στην Παγκρήτια Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 27 Μαΐου στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου, θα δώσει ο ΟΦΗ.

Το «παρών» στην Παγκρήτια Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 27 Μαΐου στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου, θα δώσει ο ΟΦΗ.

Η κρητική ΠΑΕ ενημερώνει τους οπαδούς για τις εκδηλώσεις που θα κάνει και θα δίνει στους επισκέπτες της έκθεσης ένα 8σέλιδο έντυπο με τίτλο «Κρητική υπερηφάνεια».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Τα πάντα είναι έτοιμα στο περίπτερο του ΟΦΗ στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» που θα ξεκινήσει σήμερα στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου και θα διαρκέσει ως τις 27 του μήνα.

Σήμερα στις 7μμ. θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης στα οποία θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο του ΟΦΗ θα βρίσκονται διαρκώς ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος Πάνος Κατσαϊτης και ο επί σειρά ετών υπάλληλος της εταιρείας Μανόλης Τζιρίτας.

Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδας του 1987, αλλά και το βαλκανικό κύπελλο που είχε κατακτήσει η ομάδα μας, ενώ μέσα από προβολή στιγμιότυπων θα ζωντανέψουν μνήμες του ένδοξου παρελθόντος.

Στον κόσμο που θα παραβρεθεί στην έκθεση η ΠΑΕ έχει μεριμνήσει να παίρνει ένα καλαίσθητο 8σέλιδο έντυπο με βασικό τίτλο «Κρητική υπερηφάνεια» μέσα στο οποίο βρίσκονται περιληπτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν την κρητική ΠΑΕ. Επίσης θα υπάρχουν αναμνηστικά δώρα όπως καπέλα και αυτοκόλλητα της ομάδας κ.α.

Η έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» θα είναι ανοικτή την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 21.00 και Δευτέρα από τις 11.00 μέχρι τις 19.00 και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 10.000 ανθρώπους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x